A Töltés és Lefejtés Technika Kft. az olaj- és vegyipar, továbbá egyéb ipari ágak számára tervez és gyárt töltő- lefejtő rendszereket 16 év tapasztalatával. A különféle kialakítású alsó lefejtő karoktól, a biztonsági billenő lépcsőkön, speciális, magas minőségű forgó csuklókon, ponttöltőkön keresztül, az egyedi igényekre tervezett, a helyi adottságokhoz alkalmazkodva, speciális leesés elleni védelmekig, tolható kamion és vasúti kocsi feljárókig, a legjobb megoldásokkal állunk Vevőink rendelkezésére. A megoldandó feladatnak történő legjobb megfelelést, megfelelő előkészítő munka után, a hatályos szabványok és rendeletek, továbbá a munkavédelmi szempontok figyelembe vételével tervezési és gyártási tapasztalatunk garantálja.

A Töltés és Lefejtés Technika Kft. elődszervezete 2001-ben alakult. Jelenlegi formájában 2008 óta működik.
Fő profilunk acélszerkezetek, egyedi hegesztett szerkezetek, különféle vegy- és olajipari berendezések (pl.: vasúti-, közúti- és uszálytöltő karok, biztonsági billenő lépcsők, speciális leesés elleni védelmek- védőkorlátok, tolható feljárók) tervezése, gyártása és kivitelezése.
Fő profilunk mellett:
• Töltő- és lefejtő rendszerek, továbbá leesés elleni védelmi rendszerek karbantartásával, hibaelhárításával, pneumatikus- és hidraulikus rendszerek telepítésével és karbantartásával,
• Közúti- és vasúti töltők komplett üzemeltetésével, üzemvitelével, karbantartásával foglalkozunk.

Minőségi garanciát a hatályos jogszabályi és rendeleti háttéren felül, mérnöki végzettségű munkatársaink szakmai és üzleti háttere, tapasztalatai, továbbá cégünk MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek megfelelő sikeres audit teljesítése jelentenek.
Cégünk Százhalombattán rendelkezik gyártó és karbantartó műhellyel, továbbá itt található a cég irodája is.